14 Ноември, 2018 14:28 1 021 0

Левски с интерес към играч на бразилеца Роналдо

  • роналдо-
  • котан-
  • валядолид-
  • левски-
  • интерес

"Сините" вече отправили оферта към Валядолид за Тоньо Котан

Испанският халф Тоньо Котан от елитния Валядолид е в полезрението на Левски, съобщава pucelafichajes.com. 23-годишният футболист не попада в плановете на треньора Серхио Гонзалес и през зимата ще си търси нов отбор.

Възможно е играчът да бъде пуснат без трансферна сума. Както е известно, в момента собственик на Валядолид е бразилската легенда Роналдо.

Желанието на Котан е да продължи кариерата си в Испания, но вече е получил две оферти. Едната е от Левски, а другата от лидера в румънското първенство ЧФР Клуж, пишат испанските медии, цитирани от "Тема спорт".

Антонио Хесус Котан Перес, както е цялото име на футболиста, е роден на 19 септември 1995 година, висок е 175 см и тежи 69 кг. Играе с десния крак. Той е юноша на Севиля. Преминава през всички младежки национални гарнитури на Испания. За андалуския клуб записва 3 мача, а за дубъла 152 срещи с 5 гола.

През лятото на 2017 година е продаден на Валядолид. Котан успява да помогне на тима да стигне до промоция в Ла Лига през миналия сезон, но през тази кампания не е играл в елита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА