23 Ноември, 2018 13:28 764 0

Раниери: Винаги слушам мама

  • раниери-
  • майка-
  • съвети-
  • треньор-
  • фулъм-
  • челси

Италианецът се вслушвал в съветите на 99-годишната си майка

Легендарният футболен треньор Клаудио Раниери продължава да се вслушва в съветите на майка си, макар че е 67-годишен. Именитият специалист в момента е начело на Фулъм. Раниери обръщал сериозно внимание на препоръките на 99-годишната си майка дори и за футбола, твърди "Сън".Специалистът пое наскоро "котиджърс" и вече е готов за първия си мач - утре срещу Саутхемптън.

99-годишната Рената е там, където винаги е била - зад гърба на своето момче. Тя е там, където е била и преди 18 години, когато Клаудио Раниери беше мениджър на Челси.

Самият специалист разкри колко критична може да бъде възрастната дама.

"Ако Деймиън Дъф не играеше, тя ме питаше: "Защо не пускаш Дъф на терена? Той трябва да е там и то на всяка цена!"

Моята майка е на 99 години и обича футбола. Тя е фен на Рома, но сега подкрепя Фулъм, разбира се. Всъщност, тя ми се обади, но аз бях малко зает... Ще й върна обаждането“, сподели Клаудио Раниери, който наследи на поста бившия наставник на Левски Славиша Йоканович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА