Last news in Fakti

25 Ноември, 2018 17:08 1 292 0

Хьонес: Ще решаваме за Ковач след мача във вторник

  • байерн мюнхен-
  • ковач-
  • нико ковач-
  • ули хьонес-
  • хьонес-
  • шампионската лига
Хьонес: Ще решаваме за Ковач след мача във вторник - 1
Снимки: AP/БТА

Оставането на Нико Ковач в Байерн (Мюнхен) ще се решава след предстоящия двубой срещу Бенфика в Шампионската лига, обясни президентът Ули Хьонес. По-рано баварците регистрираха още едно разочарование — домакинско 3:3 срещу аутсайдера Фортуна (Дюселдорф), с което вече са на 9 точки от Борусия (Дортмунд).

Хьонес: Ще решаваме за Ковач след мача във вторник
Снимки: Xinhua/БТА

“Днес е много труден ден за нас — коментира босът на мюнхенци. — В момента треньорската смяна не стои на дневен ред. Във вторник срещу Бенфика със сигурност Ковач ще е на пейката, но след това ще направим анализ. Освен това самите футболисти трябва да се замислят, защото не показаха нищо. Случилото се е неприемливо.”

Хьонес: Ще решаваме за Ковач след мача във вторник

Шампионите водеха с 3:1, но груби грешки в защита доведоха до загубата на 2 сигурни точки.

Хьонес: Ще решаваме за Ковач след мача във вторник
Снимки: Xinhua/БТА


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА