27 Ноември, 2018 09:31 2 764 4

Играч на Левски налетял на бой на Божинов

  • белаид-
  • ботев враца-
  • левски-
  • бой-
  • съблекалня-
  • агресия-
  • вратари

Аймед Белаид отишъл в съблекалнята на Ботев Враца след мача

За скандална ситуация след мача Левски - Ботев (Враца) (1:3) на стадион "Георги Аспарухов" разказва "Меридиан Мач". Според изданието защитникът на Левски Аймен Белаид е нахлул в съблекалнята на гостите и е опитал саморазправа със звездата на тима Валери Божинов.

Тунизиецът е връхлетял, докато врачани празнували знаменития си обрат и се е нахвърлил с обидни думи към голмайстора на Ботев, разказали очевидци. Божинов и Белаид си разменили реплики още на терена преди това и съчетанието със загубата е отприщила агресията у Белаид. Треньорът на вратарите на Ботев Илиян Василев обаче се намесил и изхвърлил тунизиеца от съблекалнята.

Пропускът на Тиам от Левски в 65-ата минута пък накарал треньора на гостите Сашо Ангелов пророчески да се обърне към скамейката и да обяви, че щом и такива удари не влизат, то врачани няма как да загубят. 14 минути по-късно Божинов вкара и втория си гол в срещата, а съименникът му Домовчийски окончателно реши изхода на мача малко по-късно.

Треньорът на Левски Славиша Стоянович ще предприеме крути мерки, за да реши вратарската криза в отбора си. Титулярите Мартин Полачек и Божидар Митрев се представят изключително нестабилно, а половината попадения във вратата на гранда от "Георги Аспарухов" този сезон дойдоха след грешки на един от двамата.

По тази причина в оставащите мачове до края на годината Левски ще разчита на двама младоци - Николай Кръстев и Димитър Шейтанов.

Третият вратар Кръстев ще застава по-често под рамката на вратата в срещите с Ботев (Враца), Дунав, Септември, Етър и Берое. 21-годишният юноша на "сините" ще има шанс да докаже качествата си и да спечели титулярно място и за след Нова година.

Шейтанов, който е определян за най-талантливия млад вратар у нас, също ще бъде в игра в поне един от мачовете до края на календарната година. Той все още няма официален мач с екипа на Левски, а договорът му с клуба е до края на годината и все още не е подновен.

Много е вероятно нито един измежду Полачек и Митрев да не попадат в групата за някои от оставащите мачове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    8 0 Отговор
    Запазване на място в шестицата е цел номер1 !

    Коментиран от #3

  • 2 Червен плащ

    3 0 Отговор
    Мунка- малката маймунка
  • 3 Цецо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "1234":

    След взимането на Михайлов, тази цел ми се вижда непостижима... :)))
  • 4 боцмана

    5 0 Отговор
    Не разбрах туземеца Белаид или тунезиеца Белаид.