Last news in Fakti

28 Ноември, 2018 16:55 2 798 2

Венци Стефанов: Този сезон съдиите не бутат Лудогорец

  • стефанов-
  • лудогорец-
  • славия-
  • левски-
  • ботев враца-
  • съдии

"Не се зарадвах на загубата на Левски от Ботев Враца", призна босът на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю за “Евроком”, където заяви, че през настоящия сезон в Първа лига не е забелязал съдиите да подпомагат Лудогорец. Босът на белите обяви, че не се е зарадвал на поражението на Левски от Ботев (Враца) и е категоричен, че вината за неубедителното представяне на Славия в последните 3-4 мача е на всички в клуба, включително и негова.

"Въпросът за липсата на победа е деликатен. Трудно ми е да дам точен отговор. Вината е комплексна, като започнете от мен и свършите с последния футболист в отбора. Играем 6-7 кръга без крайни защитници, но това не е оправдание. Имаме доста контузени, някои започнаха без подготовка и след няколко мача им натежава. Добре сме, не се радвайте.

Не се зарадвах на загубата на Левски от Ботев (Враца). Това е още едно доказателство, че силите у нас са доста изравнени. Ето и ние паднахме от Витоша. Чест прави на Ботев. Играят мъжки момчетата. Ние също се опарихме от тях”, каза Стефанов, който коментира и съдийството в Първа лига.

“На тези силни футболисти на Лудогорец лека съдийска подкрепа им е достатъчна. Поне тази година не виждам реферите да подпомагат разградчани. Иначе се е виждало, че има много такива случаи. Моето мнение, като ръководител, като потърпевш и облагодетелстван е, че ние, хората около футбола, вдигаме врява, но като ни ухапят съдиите. Ако е за нас - какво да се прави, случва се. Аз искам само съдийството да е справедливо”, поясни Венцеслав Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 123

    1 0 Отговор
    И един мърмот и той загъва ли загъва шоколад!