Last news in Fakti

10 Декември, 2018 13:58 1 173 1

Бербатов защити Лукаку от критиците

  • бербатов-
  • лукаку-
  • критики-
  • голова суша-
  • фулъм-
  • манчестър юнайтед-
  • защита

"Негативизмът не води до нищо добро", заяви българският нападател

Димитър Бербатов подкрепи централния нападател на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку, който е обект на постоянни критики заради малкото отбелязани голове от началото на сезона. Бербатов, който също имаше трудни мигове в началото на престоя си на "Олд Трафорд", заяви, че белгиецът има и други силни качества, освен да бележи, но съотборниците му трябва да ги използват по-добре.

"Хората постоянно се фокусират върху головете, но в съвременния футбол нападателите предлагат много повече от това. Как ще помогнат критиките? Не мислите ли, че и самият Лукаку е наясно, че бележи рядко? Сигурен съм, че попадението срещу Фулъм му е донесло облекчение. Негативизмът не води до нищо добро. Аз лично харесвам Лукаку и работата му с топката, както и умението му да използва мощната си физика. Ако първото му докосване не е толкова добро, подавайте му така, че да може да обработи топката. Той се нуждае от увереност, за да вкарва голове", сподели Бербатов в интервю за Sky Sports.

Лукаку не се беше разписвал в домакински мач от Премиър лийг от март насам, преди да го направи при победата с 4:1 над Фулъм. Той остава спокоен, защото изпълнява указанията на Жозе Моуриньо и португалецът е доволен от него.

"С мениджъра имахме няколко полезни разговора в последните дни и той ми обясни какво точно искам от мен. Знам, че трябва да се представям по-добре и постоянно се старая да усъвършенствам играта си. Понякога ми липсва интензитет и агресия в играта, но срещу Фулъм не беше така", разкри нападателят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Респект

    2 1 Отговор
    Има много тежка дума и това със сигурност ще помогне на Лукаку