16 Декември, 2018 12:57 1 517 0

Левски мълчи за Павел Колев

  • левски-
  • колев-
  • бфс-
  • русев-
  • правомощия-
  • уволнения-
  • пост

"Сините" не отговориха дали шефът в БФС ще постъпи на работа при тях

От Левски не направиха коментар на новината, че гласеният за изпълнителен директор Павел Колев може да не акостира на "Герена". Според "Тема Спорт" настоящият шеф в БФС не е доволен от правомощията, които смята да му гласува босът на "сините" Спас Русев. Затова и най-вероятно ще отклони предложението, въпреки че собственикът още през ноември анонсира назначението.

"Договорът на Павел Колев влиза в сила от 1 януари 2019 година. Той е резултат на преговори, които водих с него няколко месеца. Впечатлен съм от личните му качества, отличното му футболно образование и работата му в Българския футболен съюз. Това ме накара да му гласувам доверие и очаквам от него да направи пълна реформа в клуба и детско-юношеската школа", каза Русев на 21 ноември.

Явно обаче собственикът не иска да развърже ръцете на Колев, за да има истинска реформа. Все още има надежда двете страни да проведат нова среща, на която да се разберат окончателно. Ако Павел Колев размисли и реши да започне с Левски, ще стартира с уволнения още в първия си ден. На този етап обаче той е по-близо до това да остане на работа в БФС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА