Last news in Fakti

27 Декември, 2018 12:28 1 099 1

Зографски: Дотук сезонът ми е успешен

  • зографски-
  • ски скок-
  • сезон-
  • световна купа-
  • голям глобус

"Имах известни проблеми в последните два старта", заяви българският ски скачач

Най-добрият български ски скачач Владимир Зографски определи началото на сезона за Световната купа като изключително успешен за него. 25-годишният самоковец има спечелени до момента 89 точки за Големия глобус, като се намира на 18-о място.

“Дотук сезонът е доста успешен за мен. В началото стартирах доста силно, но за съжаление имах известни проблеми последните два старта. Тази година съм уверен и вярвам в моите възможности. Това ми помага за добрите резултати. По-рано не бях достатъчно уверен в себе си да покажа какво мога. Започнах да мисля по различен начин, по-смел съм. Страхувах се до миналата година от контузии, но това вече го няма. Това промених и гледам наред.

Подготовката ми също. Израснах доста и това оказва влияние на резултатите. Целта ми е да направя добри стартове на предстоящия турнир “Четирите шанци”. Нямам цел за резултати, но искам скоковете ми да са добри. Липсва ми постоянството, тъй като правя силен първи и по-слаб втори скок, но се надявам това да се промени”, каза пред Нова телевизия Зографски. Той ще участва в първия турнир от Четирите шанци тази събота и неделя в Оберстдорф (Германия).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.