28 Декември, 2018 13:27 1 208 3

Солскяер: Погба ще е лидерът на Юнайтед

  • погба-
  • лидер-
  • манчестър юнайтед-
  • солскяер

"Пол обича да играе за този клуб и знае какво е той", заяви наставникът на "червените дяволи"

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер загатна, че френският национал Пол Погба ще бъде големият лидер на тима. Халфът вкара два от головете за „червените дяволи“ при домакинската победа с 3:1 над Хъдърсфийлд.

"Той винаги е бил щастливо момче. Винаги е имал широка усмивка, която става още по-широка след гол. Както всеки, той също се радва, когато вкара. Най-радостен пък трябва да бъде от факта, че играе за Манчестър Юнайтед. Да, това е отговорност, но също така е чест и привилегия. Пол обича да играе за този клуб и знае какво е той", сподели Солскяер за Погба.

"Няма как да променя стила на игра за една седмица, но мога да променя настройката за мач. Искам да играят по определен начин и това е работа в процес на развитие. Ще им трябва време да свикнат, защото сменят една футболна философия с друга, а това не е лесно. Ще се подобряваме с времето", добави норвежкият специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специалистът

    2 2 Отговор
    Погба си е силен футболист и един от любимците ми!Не са сгрешили Манчестър за избора си....!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.