Last news in Fakti

31 Март, 2012 14:00 800 0

Сутил няма да обжалва наказанието си

  • сутил-
  • формула 1-
  • renault-
  • люкс-
  • обжалване-
  • присъда
Сутил няма да обжалва наказанието си - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Адриан Сутил е оттеглил обжалването на присъдата си, която получи в следствие на сбиване в бар в Шанхай през 2011 година. Тогава Сутил нападна със стъклена чаша и нанесе сериозни порезни рани на съсобственика на тогавашния екип на Renault и Genii Capital Ерик Люкс. Германецът получи за деянията си 18 месеца затвор условна присъда и 200 000 евро глоба. Първоначално Адриан обжалваше процедурата, но в последствие явно е решил да се примири с решението на съда. Той коментира:

"Радвам се, че поговорих малко с Ерик Люкс. Разбрахме се и се чувствам наистина добре. Исках да приключа с това възможно най-бързо и да започна да работя за завръщането ми във Формула 1.", сподели той. Общественият обвинител по инцидента също е оттеглил исканията си за 21 месеца затвор и 300 000 евро глоба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА