Last news in Fakti

11 Януари, 2019 05:15 1 442 2

Войната между Иско и Солари продължава

  • иско-
  • отношения-
  • война-
  • коментари-
  • солари-
  • реал мадрид-
  • леганес

Твърдеше се, че двамата са се сдобрили, но явно това не е така

Въпреки твърденията на наставника на Реал Мадрид Сантиаго Солари, че няма конфликт между него и халфа Иско, фактите говорят друго. Снощи испанският национал отново не попадна в титулярния състав, въпреки че в двубоя срещу Леганес за Купата на краля, спечелен с 3:0, заради контузии не играха Гарет Бейл и Марко Асенсио. Иско се появи в игра чак през второто полувреме, а откакто Солари е начело на тима, е започвал от първата минута само два пъти.

След срещата на “Сантиаго Бернабеу” един от въпросите към аржентинския наставник беше свързан с Иско. “Имам на разположение 24 футболисти и работата ми е да избера кои 11 да стартират. Това не е приятна задача. Защо Иско не беше титуляр? Мачът беше твърде важен”, отсече Солари.

Самият футболист пък ясно демонстрира, че не е доволен от отношението на треньора. Той хареса коментар в Twitter, в който фен на Реал беше написал: “Солари пуска Дани Себайос и Каземиро, които не са във форма. Той би предпочел да пусне дори себе си, въпреки че се отказа преди 20 години, пред това да даде шанс на Иско”.

Скоро след това халфът махна своя лайк от публикацията. От началото на сезона техничният халф има 13 мача и 1 гол в Примера дивисион. Неговият договор с кралския клуб е до 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Збигнев Бжежински

    1 0 Отговор
    Иско е брутално добър с топката в краката, но сякаш все му липсва нещо... желание, хъс, пламък, спортна злоба или както се казва там.
  • 2 гощо

    0 0 Отговор
    От тяхната школа е,талант голям бил феновете го харесват ама все нещо треньорите не му дават шанс?!?!