13 Януари, 2019 13:03 1 908 0

Мъри Стоилов пред напускане на Казахстан?

  • стоилов-
  • мъри-
  • левски-
  • казахстан-
  • напускане-
  • селекционер

Специалистът е един от фаворитите за треньор на Левски

Българският треньор Станимир Стоилов ще си тръгне от Казахстан, прогнозират медиите в бившата съветска република. След 4 години и половина начело на Астана на 1 март 2018-а Мъри бе назначен за национален селекционер. Начело с българина обаче Казахстан не се представи добре и в турнира Лига на нациите.

Преди Коледа се появиха информации, че футболният съюз и Стоилов може да прекратят отношенията си. В Казахстан медиите веднага решиха, че той ще се върне в Астана. Мъри обаче най-вероятно ще си тръгне въобще от бившата съветска република.

Най-успешният треньор на Левски през този век винаги е спряган за връщане на “Герена”, но сега, изненадващо от какъв източник, подобна информация се появи в Португалия. Авторитетното издание “А Бола” твърди, че местният специалист Антонио Оливейра е вариант за нов наставник на Левски от лятото. Такъв бил и Станимир Стоилов.

Настоящият треньор на “сините” Славиша Стоянович си тръгва в края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА