Last news in Fakti

13 Януари, 2019 13:28 1 560 5

Диего Марадона отново влезе в болница

  • марадона-
  • гастрит-
  • операция-
  • стомах-
  • дорадос

Легендата се подложи на операция на стомаха

Футболната легенда Диего Марадона се подложи на операция в Буенос Айрес, като сам отиде в болницата. Хуриргическата интервенция е свързана с кръвотечението в стомаха, заради което 58-годишният треньор на мексиканския Дорадос беше хоспитализиран в началото на годината. Тогава след направени прегледи световният шампион за 1986 година беше изписан след няколкочасов престой в лечебното заведение.

„Това кръвотечение е от грижи. Нищо сложно. Диего се надява да реши неудобствата, които този проблем му причинява“, коментираха от обкръжението на Марадона в началото на годината.

В събота той се е завърнал в клиниката, където е претърпял хирургична интервенция, информира „Ройтерс“. Операцията е била планирана и според медиците е преминала успешно. Марадона не за първи път има проблеми със стомаха, след като му беше открит гастрит през 2005 година.

„Операцията на Диего Марадона приключи. Благодаря на Бог, всичко мина перфектно. Благодаря на медицинския екип от клиника „Оливос“ за техния професионализъм и човечност. Сега чакаме Диего да се възстанови и да се върне възможно най-бързо на работа“, написа адвокатът на Марадона Матиас Морла в „Туитър“, където пусна снимка на опериращия екип.

Кръвотечението на стомаха на Марадона беше открито при стандартен преглед преди заминаването на футболната легенда за Мексико, където трябва да поднови работата си във втородивизионния Дорадос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    4 3 Отговор
    Още един идол на простаците. ...анцу цвайцу дрън...
  • 2 Alpha_Lone_Wolf

    2 5 Отговор
    Пеле е крал, а Марадона е бог.
  • 3 112

    3 1 Отговор
    Не ме вълнува тоя жив ли е мъртъв ли е ... наркотиците го съсипаха.
  • 4 Дядо Йоцо гледа

    1 0 Отговор
    Гледах последното му интервю за една Мексиканска телевизия, много беше зле миличкия, запецна като стар грамофон, една думичка не можа да обели, беше се нашмъркал до козирката, белото ще го съсипе, дано успее да се пребори, но така както е тръгнал за съжаление скоро ще ходи на гости на един друг голям талант съсипан от дрога и алкохол, доказал се в България и направил големите пари в Турция, сигурно ти се сещате за Джобния Херкулес.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.