Last news in Fakti

1 Април, 2012 17:26 1 008 1

ЦСКА се озори с аутсайдера Видима

  • цска-
  • видима раковски-
  • севлиево-
  • черноморец-
  • костов-
  • трифонов-
  • бфс-
  • допинг-
  • петров-
  • левкимия
ЦСКА се озори с аутсайдера Видима - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА изигра изключително слаб мач срещу Видима Раковски в Севлиево, но все пак след гол на Станислав Костов в началото на втората част червените спечелиха двубоя с 1:0  и по този начин увеличиха преднината си  пред втория в класирането на "А" група тим на Черноморец на 8 точки.

Преди срещата футболистите на армейците излязоха с фланелки в подкрепа на капитана на българския национален отбор Стилиян Петров който е болен от левкимия. На тях пишеше: Стенли, ние сме с теб!" Стилиян получи морална подкрепа и от агитките на двата отбора, които опънаха транспаранти. Този на армейската агитка гласеше: "Кураж, Стенли! С теб сме!"

Междувременно след мача футболистът на "червените" Румен Трифонов, който игра срещу Видима обяви, че е огорчен от действията на много хора, работили по допинг скандала. Най-вероятно Трифонов визира действията на БФС, но отказа в прав текст да заяви това.

"Малко странно се чувствам, честно казано. Очаквах с нетърпение да се завърна. Платих си за една голяма несправедливост и затова връщането ми бе по-сладко. Нека всичко да стане ясно на 5 април и после можем да кажем повече неща. Ако кажа нещо сега, думите ми могат да се тълкуват по различен начин. Не пожелавам на никой да преживее това, което изтърпях аз. Най-тежкото нещо в живота на човек е да изтърпи наказание за несправедливост", коментира Трифонов, който продължи:

"Само разбрах, че ние, българите, сме най-мръсната нация. Очаквам на 5 април да се случи всичко в България (б.а. тогава случаят ще се гледа отново, тъй като БФС настоява за по-тежки санкции). Ако бяхме в друга държава, в друг съд, щях да съм спокоен, но не и сега. Слагам си една спирачка, за да не се тълкуват думите ми по различен начин.

Днес се почувствах все едно ме пускат от килията и ми казват: "айде, тръгвай си".

Преди 5 дни ти казват не можеж да играеш, след 3 дни - а, не, от 14-ти можеш да играеш", завърши емоционално Трифонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    cska e otpadak