Last news in Fakti

16 Януари, 2019 15:54 1 456 3

От Берое: Левски не са готови да платят за Райнов

  • берое-
  • левски-
  • пари-
  • трансфер-
  • райнов

"Сините" явно не желаят да го имат в редиците си", заключи спортният директор Валентин Грудев

Халфът Мартин Райнов все повече се отдалечава от Левски. Вероятността капитанът на Берое да смени клубната си принадлежност става все по-малка. Новината потвърди за "Тема Спорт" спортният директор Валентин Грудев.

"Ако Левски наистина иска да привлече Райнов, то не го е показал. Ако желаеха да го имат в редиците си, "сините" трябваше да постъпят като колегите си от унгарския Академия Пушкаш за Камен Хаджиев. Те разбраха фиксираната откупна клауза на играча и влязоха в контакт с нас. Подобни стъпки от "Герена" за Мартин Райнов не са предприемани. Преговорите следва да се водят по оста клуб - клуб. От Левски явно не са готови да вадят пари, за да притежават халфа", каза Грудев.

Заралии са на път да се откажат от възможността да привлекат Илиас Хасани за заместник на Хаджиев


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рамбо

    6 2 Отговор
    Незнам защо изобщо ни занимавате с тия куци коне ????????? ------- НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НАМА ФУТБОЛ ОТ 1994г. !!!!!
  • 2 миш

    2 3 Отговор
    Райнов е голем футболист-много известен и повратлив. Като този има поне още сто,а за да станеш шампион трябва класа.
  • 3 gosho

    2 0 Отговор
    Пари давам да го вземат тоя!!!! За цялата си кариера в Берое има 4-5 мача на ниво!!!!Не знам защо е капитан този мишок?!