Last news in Fakti

30 Януари, 2019 05:17 1 877 0

Челси ще се пробва за Иван Ракитич

  • ракитич-
  • барселона-
  • челси-
  • трансфер-
  • опит

Лондончани искат да привлекат халфа на Барселона

През лятото Челси ще се опита да се договори с Барселона за трансфер на Иван Ракитич, твърди вестник Sport във водещия си материал днес. За полузащитника това може да е добър вариант, тъй като скоро ще навърши 31 години, а освен това каталунците вече спазариха Френки де Йонг от Аякс, който поне в началото ще действа на неговата позиция в средата на терена.

Още преди дни Marca пък написа, че точно сребърният медалист от Мондиал 2018 може да се окаже излишният на “Камп Ноу”. От своя страна друго популярно издание в Испания - AS, твърди, че Барса ще трябва да продаде двама измежду Ракитич, Филипе Коутиньо и Самюел Юмтити, за да няма проблеми с финансовия феърплей, след като за Де Йонг ще бъдат платени 75 млн. евро, а други 11 млн. са залегнали в контракта като клаузи.

Иван Ракитич е на “Камп Ноу” от 2014-а година, когато беше привлечен от Севиля. Наскоро обаче той заяви, че иска да преподпише и да остане още дълго в клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА