1 Февруари, 2019 15:52 2 401 12

Смачкана буболечка ужаси тенисистка (ВИДЕО)

  • лисицки-
  • тенис-
  • буболечка-
  • смачкване-
  • смърт-
  • ужас

Сабине Лисицки не издържа при убийството на бръмбар

Известната германска тенисистка Сабине Лисицки беше шокирана от жестокостта на момиче, което подава топките по време на турнира в Хуа Хин (Тайланд).

Във втория сет от мача си от първия кръг срещу Гарбине Мугуруса (3:6, 4:6) 29-годишната Лисицки видя голям бръмбар на корта. Германката се опита да го отмести с ракетата си.

В този момент до нея притича момичето, което подава топките, и с рязък замах на крака размаза буболечката. Германката остана втрещена от жестокото убийство на насекомото и се премести няколко крачки встрани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Язе 2

    30 0 Отговор
    Кифла
  • 2 изгоре

    25 3 Отговор
    Изгоря момичето (ball kid), ся като го емне еко-мафията за жестокост към животните.
  • 3 LCI

    5 19 Отговор
    Една древна мъдрост гласи: "когато и една най-малка тревичка бъде унищожена - потръпва цялата Вселена", което е абсолютно вярно, но като прозрение и усетливост, е напълно неразбираемо и непостижимо за повече от хората, които дори се присмиват и шегуват, когато чуят нещо подобно!
    Болката, ужаса и страданието, които изпитват ЖИВОТ-ните, когато биват убивани за да бъдат "вкусничко" и "апетититничко" изядени, водят до съответни последици, върху които обаче, малцина се замислят.
    Реално т. нар. "Вселена" е континиуум тип вълнова вибрираща функция със съответна фреквенция, и всяко насилие, жестокост, зло и т.н., задават девиационен ефект, респ. дефект в континуалността с много негативни и разрушителни последици, но цялата тази проблематика не е подходяща за обсъждане на това място.
    Уважаеми хора, нека ядящите месо от Вас, да престанат да се хранят със смъртта на ЖИВОТ-ните, което ще е при всички случаи по-добре, както за самите Вас, така и за тях. Искрени поздравления за тези от Вас, които вече са вегани, а за останалите - моля Ви, не ми се сърдете, но месоядството е твърде хищническо удоволствие, с което всеки един от Вас, със сигурност би могъл лесно да се справи, стига силно и искрено да пожелае това! Бъдете Всички Благословени, и Бог да е с Вас, и не забравяйте, че истинската Любов, включва цененето и запазването на всеки един ЖИВОТ!

    Коментиран от #5, #7, #11

  • 4 LCI

    7 9 Отговор
    Някои твърдят, че прословутата фраза на Алберт Айнщайн: "Вселената може и да има край, но човешката глупост НЕ!", е била изказана, когато великият учен видял един селски човек напълно безпричинно да убива именно една малка и невинна буболечица. Тогава Айнщайн потитал:" г-не, защо убихте буболечката?". А отговорът бил:"а защо да живее?" Тогава великият учен изрекъл и своята прочута фраза!

    Коментиран от #6

  • 5 ЦСКА умре

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "LCI":

    Да, затова ядеш куртака на Дриша Панчев.
  • 6 ЦСКА умре

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "LCI":

    Дришата ЗАКРИ ЦСКА, АЛЕ, АЛЕ, АЛЕЕЕЕ! А ЦСКА УМРЕ, АЛЕ, АЛЕ, АЛЕЕЕЕ!
  • 7 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "LCI":

    Във вашата секта май са ви увеличили дрогата. Намесила си чисто физични определения, които веганското ти малко мозъче не може да проумее. Нито знаеш какво е пространствено-времеви континуум, нито си имаш идея от дуалистичния вълнов характер на елементарните частици във вселената, за да си позволяваш да ги използваш в малоумните си разсъждения! И само не си измисляй такива простотии за Айнщайн, защото фразата му е свързана със спорове относно квантовата механика. Пък само да те светна, че най-известния веган в човешката история е ... Адолф Хитлер! Така, че не ни занимавай с болестното си поведение, защото шимпанзетата от които сме произлезли са жестоки и са МЕСОЯДНИ!!!

    Коментиран от #9

  • 8 LCI

    1 1 Отговор
    Нека към казаното от мен да добавя и това, че според Лайбниц Светът е корелационна система от монади/индивидуации, всяка от които отразява в себе си всички останали и се отразява от всички останали, с което всичко е във всичко, а Бог е Самото Всичко във Всичко.

    Коментиран от #10

  • 9 LCI

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Уважаеми г-не, самият език, който използвате, а също и начинът по който реагирате, говорят повече от красноречиво за Вас!
  • 10 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "LCI":

    Сега пък Лайбниц?! Лайбниц е основоположник на двоичната бройна система, която няма нищо общо с налудничавите вегански простотии! Ти не си никоя, за да караш хората да не ядат месо - НИКОЯ, разбра ли? С умопобъркани същества като теб, няма смисъл да се спори за каквото и да било! И Хитлер се е мислил за богоизбран веган!!!
  • 11 789

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "LCI":

    The Nature of the Humankind is predatorial, rough!
  • 12 PlimP

    0 1 Отговор
    този опасен и кръвожаден щурец, пъпчиво кретенче