Last news in Fakti

9 Април, 2012 11:22 758 0

Уудс: Загубил съм вяра в самия себе си

  • уудс-
  • тайгър уудс-
  • огъста-
  • джорджия-
  • загубил съм вяра в себе си
Уудс: Загубил съм вяра в самия себе си - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Световният номер 7 Тайгър Уудс се представи разочароващо на първия за годината мейджър турнир в голфа - "Мастърс"-ът в Огъста, Джорджия. Само две седмици, след като триумфира в PGA Tour за първи път от повече от две години и половина, американецът остана едва 40-и в "Огъста Нешънъл Голф Клъб" и записа най-слабото си представяне в надпреварата, откакто играе сред професионалистите.

Уудс завърши с резултат от 5 удара над пара (293).

"Ударите ми не се получаваха през последните четири дни, заяви бившият номер 1 в света. - Това, което е неприятно, е че знам какво трябва да направя, но така и не се получава. Излизам на игрището и просто не вярвам в себе си.

Щастлив съм, че поне ударите ми от близко разстояние вървяха през тази седмица.

За жалост това ми стигаше само за пар-ове, но не и за бърдита. Опитах се да се боря, но за жалост просто не играх добре през тези четири дни. Определено се постарах много", завърши Уудс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА