Last news in Fakti

12 Април, 2012 13:02 747 0

Морати: Няма да си връщаме Балотели

  • интер-
  • морати-
  • балотели-
  • манчестър сити-
  • трансфер-
  • селекция
Морати: Няма да си връщаме Балотели - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Президентът на Интер Масимо Морати побърза да отрече слуховете, че клубът смята да си върне нападателя Марио Балотели през лятото. Футболистът на Манчестър Сити почти сигурно ще бъде продаден след края на сезона, след като прави изцепка след изцепка и последните информации твърдяха, че "нерадзурите" имат желание да го върнат на "Сан Сиро", но Морати заяви, че този футболист не влиза в плановете на клуба за лятна селекция.

"Балотели? Той не влиза в плановете ни за лятна селекция. За мен той е играч на Манчестър Сити. Ние следим внимателно какво се случва с него, но за момента виждаме, че той не се е променил и продължава да прави същите грешки. От техническа гледна точка той е великолепен футболист, но ние не сме правили опит да го привлечем и честно казано, той не влиза в плановете ни", заяви Морати.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА