Last news in Fakti

12 Април, 2012 13:34 1 087 2

Президентът на Фулъм: Лигата е в кома

  • фулъм-
  • президент-
  • висша лига-
  • ал файед-
  • ръководство-
  • рефери
Президентът на Фулъм: Лигата е в кома - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Президентът на Фулъм - Мохамед Ал Файед, отправи сериозни критики към ръководството на английската Висша лига заради грешни съдийски отсъждания, от които се оплакват много от елитните клубове в страната. Според Ал Файед реферските грешки влияят върху изхода от много от мачовете във Висшата лига. 
 
"Време е Висшата лига да се събуди. Там са в кома от дълго време. Много отбори страдат от глупави съдийски решения. Още веднъж призовавам да се вземат мерки за уеднаквяване на критериите на съдиите", каза Мохамед Ал Файед. Той призова и за въвеждане на модерните технологии в играта, които да са в помощ на съдиите при взимане на важни решения на терена.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пелето от Факултето

    0 0 Отговор
    Футбола е любимата игра на масите. И по неписано правило колкото е по-неинтелигентен един човек, толкова по-сляп запалянко е. Причината да е консервативна игра и да не се допускат нови технологии е необходимоста да бъде корумпирана. Така футболната мафия си гарантира че няма да победи спотния дух. Побеждава нечий интерес. А футболните фенове опиянени(пияни) продължават да си пеят: "И да паднем и да бием, пак ще се напием..."
  • 2 Петко Пелето/Николай Приходько

    0 0 Отговор
    Ми, то е ясно поначало, че става дума за интереси. Инвестирането в нови технологии променя изцяло играта, затвърждава правилата и строгостта на критериите. Естествено е, колкото Индия е по-тъмна, толкова повече възможности за спекулации да се използват.