Last news in Fakti

2 Март, 2019 13:26 3 024 0

Приеха по спешност в болница футболна легенда

  • чико-
  • дерменджиев-
  • болница-
  • спешност-
  • инсулт

Динко Дерменджиев - Чико е със съмнения за претърпян инсулт

Приеха по спешност в болница футболна легенда - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Ботев и българския футбол Динко Дерменджиев се бори за живота си. На Чико внезапно му е прилошало тази сутрин, когато е бил на кафе с приятели, сред които е бил и някогашния му съперник на терена Георги Василев.

Кръвното му било 100/90. Той е бил откаран в болница от бившият рефер Трендафил Думбалаков. Съмненията са за инсулт. По информация на "Марица" състоянието му е стабилизирано. Дерменджиев е контактен и за него се полагат всички необходими грижи в болницата, където е бил настанен.

Чико, който на 2 юни ще навърши 78 години, досега не е имал видими здравословни проблеми. Той не пропуска мачове на любимия си Ботев, а и на Локомотив, на който два пъти бе треньор в кариерата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА