Last news in Fakti

22 Април, 2019 13:02 1 489 0

Левски хвърли око на роден национал

  • василев-
  • интерес-
  • левски-
  • свободен агент-
  • договор-
  • подновяване-
  • черно море

"Сините" следят ситуацията около Радослав Василев

Левски хвърли око на роден национал - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски следи ситуацията около национала Радослав Василев, който в момента е част от Черно море, пише „Тема Спорт“. 28-годишният таран има договор с варненци до края на сезона, като няма изгледи той да бъде подновен. Това означава, че той ще стане свободен агент, което ще го направи привлекателен за много отбори.

От Левски ще се опитат да го привлекат, като този ход съвпада с афишираното намерение за налагането на повече български играчи на “Герена”. Изпълнителният директор Павел Колев обяви, че е планирано през лятото да бъдат взети петима нови футболисти, като сред тях ще има българи и чужденци.

Василев премина при „моряците“ в началото на 2018 година и постепенно си спечели мястото на върха на атаката. Той дори заслужи повиквателна за националния отбор на България и отбеляза гол за “лъвовете” при успеха с 1:0 над Норвегия в турнира Лига на нациите. През този сезон 28-годишният нападател има 24 мача и 5 гола на сметката си в Първа лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА