7 Май, 2019 13:58 2 031 0

Алваро Мората прати в пенсия Гари Кейхил

  • мората-
  • челси-
  • атлетико мадрид-
  • кариера-
  • край-
  • кейхил

Испанецът помисли, че защитникът спира с футбола

Алваро Мората прати в пенсия Гари Кейхил - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Атлетико (Мадрид) Алваро Мората, който е под наем от Челси в испанския гранд, направи много комичен гаф в социалните мрежи.

Доскорошният капитан на лондонския тим Гари Кейхил, който след края на сезона си тръгва след изтичането на договора му, се сбогува с клуба, за който игра през последните шест сезона с прочувствено съобщение в социалните мрежи.

Мората обаче не разбра, че бранителят напуска само "сините", а не "окачва бутонките" и му написа, че е било чест да играе с него, допълвайки, че е имал страхотна кариера.

Неговият сънародник Маркос Алонсо пък видя съобщението на Алваро Мората и му разясни ситуацията, пускайки смеещи се иконки.

Комичната случка пък веднага бе забелязана от по-наблюдателните фенове и се разпространи много бързо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА