23 Май, 2019 11:27 1 317 0

Лудогорец с оферта към играч на Бенфика

  • лудогорец-
  • бенфика-
  • авеш-
  • лукиняс-
  • нападател-
  • оферта

Бразилският нападател Лукиняс може да подсили разградчани

Лудогорец е направил оферта за бразилския нападател Лукиняс от Авеш, пише португалското спортно издание „А Бола“. Според информацията, разградчани са предложили 500 000 евро и други 300 000 като допълнителни бонуси при постигането на определени условия. Това прави общо 800 000 евро.

22-годишният футболист е поделена собственост между Бенфика и Авеш. Двата клуба държат по 50%. Лукиняс е собственост на „орлите“ от Лисабон от 2016 година, когато е привлечен от Вилафранкензе – скромен отбор от португалската столица.

В информацията от Португалия се уточнява, че Авеш вече е информирал Бенфика за получената оферта, тъй като грандът има право до откупи правата на бразилеца. Срокът за това е 48 часа. Ако тимът от „Ещадио да Луж“ се откаже от това си право, то Авеш може да приеме офертата и парите от трансферната сума ще бъдат поделени от двата португалски клуба.

Лукиняс никога не е играл за първия отбор на Бенфика. Използван е само във втория тим. От 2017 година е част от Авеш, но през първата година е даден под наем на Вилафранкензе, където в 32 мача вкарва 10 гола. През този сезон 169-сантиметровият нападател има 17 мача за Авеш във всички турнири, но без отбелязано попадение. В първенството на отборите до 23 години обаче е участвал в 21 срещи, в които се е разписал 4 пъти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА