Last news in Fakti

24 Май, 2019 05:14 1 242 0

Тер Стеген пропуска финала за Купата на Испания

  • тер стеген-
  • барселона-
  • кунтузия-
  • финал-
  • валенсия

Барселона ще трябва да се справя с Валенсия без титулярния си вратар

Тер Стеген пропуска финала за Купата на Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Германският вратар на Барселона Марк-Андре тер Стеген ще пропусне финала за Купата на краля на Испания с Валенсия в събота, обяви официалният сайт на "лос кулес". Стражът все още чувства дискомфорт в дясното коляно и ще продължи лечението си в следващите седмици.

27-годишният Тер Стеген има 49 мача във всички турнири за Барса този сезон. Той бе под рамката и в двете полуфинални срещи за Купата на краля срещу Реал Мадрид, в 11 мача от Шампионската лига, както и за Суперкупата на Испания срещу Севиля. Германецът бе на вратата на каталунците и в 35 от 38-те срещи на шампиона на Испания в Ла Лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА