6 Юни, 2019 16:57 1 620 2

Звезда на Чехия: Не знам какво да очакваме от България

  • квалификация-
  • смяна-
  • треньор-
  • балъков-
  • българия-
  • чехия-
  • изненада-
  • шик-
  • евро 2020

"Българите скоро смениха треньора и това ще е изненада за нас", заяви Патрик Шик

Звезда на Чехия: Не знам какво да очакваме от България - 1
Снимка: БГНЕС

Една от звездите на Чехия и такава на Рома Патрик Шик даде своето мнение преди предстоящата евроквалификация с България утре в 21:45 часа. Таранът обяви тима ни за непредвидим и направи любопитна препратка към Бразилия.

"Гледахме мачове на България, опитваме се да изучим детайлите в играта им. Наясно сме със стила им. Знаем, че някои важни играчи липсват от състава им. Ще се опитаме да изиграем правилно картите си. При тях обаче има треньорска смяна, което прави задачата ни по-трудна, защото не сме наясно точно на кои футболисти ще разчита новият им селекционер. А и една такава промяна обикновено дава импулс на отбора. При нас, например, когато г-н Шилхави пое състава, ние спечелихме първите ни два мача. Сложно е, защото наистина не сме сигурни какво можем да очакваме от българите", каза Шик.

"Мачовете с националния отбор за много важни за мен и винаги ги чакам с нетърпение. Надявам се да постигнем две победи. Ако искаме да стигнем до второто място, задължително трябва да спечелим домакинствата срещу България в петък и след това срещу Черна гора в понеделник, за да не зависим толкова много от следващите мачове. Вярвам, че можем да го направим."

"Допуснахме много грешки в този мач и трябва да подобрим значително представянето си. Мисля, че показахме прогрес в играта си още в мача срещу Бразилия (1:3 в контрола на 26 март). Не бяхме така уплашени, както при гостуването в Лондон. Мисля, че всичко е в главите ни. Имаме футболните качества, но трябва правилна психологическа настройка. Ако срещу България играем така, както срещу Бразилия, мисля, че ще постигнем добър резултат", добави още таранът.

Чехия е на последно място в нашата група "А" с 0 точки, но до момента тимът има само един изигран мач - загуба с 0:5 от Англия. Ние сме на второ място в подреждането с 2 точки, като изоставаме именно от "трите лъва", които имат 6 точки в двата си двубоя до момента. Трети и четвърти са Косово и Черна гора с по 1 спечелена точка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тъжно

    10 0 Отговор
    Е то и ние нищо не очакваме ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.