Last news in Fakti

15 Юни, 2019 05:15 1 324 0

ПСЖ и Рабио ще се сдобряват

  • рабио-
  • майка-
  • отношение-
  • сдобряване-
  • псж-
  • леонардо-
  • договор

Двете страни бяха в открит конфликт заради нежеланието на Рабио да поднови договора си

ПСЖ и Рабио ще се сдобряват - 1
Снимка: БГНЕС

Смятаната за неизбежна раздяла между Пари Сен Жермен и Адриен Рабио може и да не се състои. Все повече информации подсказват, че има реална възможност халфът да остане в клуба. Двете страни бяха в открит конфликт заради нежеланието на Рабио да поднови договора си. Стигна се дотам той да бъде бъде изваден от отбора.

Сега има голяма промяна и тя се дължи на напускането на спортния директор Антеро Енрике. Именно той беше в основата на скандала с Рабио. Енрике обаче не се споразумя с ръководството на ПСЖ за нов договор и ще бъде заменен от Леонардо. Бразилецът е в добри отношения с Рабио и майка му Вероник, която е и негов агент.

Официално Леонардо ще започна работа днес. Предвид факта, че той цени Рабио, а и от клуба не искат да се разделят с него, е възможно двете страни да си стиснат ръцете и халфът да продължи кариерата си на “Парк де Пренс”.

Сред основните кандидати за подписа на французина е Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА