21 Юни, 2019 05:16 1 678 1

От Наполи потвърдиха за Хамес Родригес

  • хамес родригес-
  • наполи-
  • де лаурентис-
  • потвърждение-
  • анчелоти-
  • желание-
  • трансфер

"Не знам дали на 100% се нуждаем от него", заяви президентът Де Лаурентис

От Наполи потвърдиха за Хамес Родригес - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис призна, че приоритетна цел на клуба е привличането на Хамес Родригес от Реал Мадрид. Очаква се халфът да бъде взет под наем срещу 10 млн. евро с клауза за задължително откупуване след това срещу 30 или 40 млн. евро.

“Хамес е желанието на Карло Анчелоти”, разкри Де Лаурентис пред Radio Kiss Kiss.

“Не знам дали на 100% се нуждаем от него, но пък вън от съмнение е фактът, че той е талантлив. От мен се иска да помагам на треньора, а той иска Родригес. Няма да се замисля дори това да се окаже много скъпа сделка”, продължи босът на неаполитанците.

От развоя на преговорите за Хамес зависи идването на друг от спряганите за “Сао Паоло” - Ървинг Лосано от ПСВ Айндховен. “Ако нещата с агента на Хамес - Жорже Мендеш, не се получат, то ще се насочим към Мино Райола за Лосано. Но не можем да се изхвърляме с привличането и на двамата. Какво тогава ще правим с останалите!? И преди да купим, трябва да продадем. Живеем в ерата на галенето и нежната любов. От 1 юли обаче ставаме по-настоятелни и решителни при преговорите. Надявам се, че ще се разберем с Мендеш, защото той е може би най-умният агент в Европа. Хамес ще ни излезе солено, но ако трябва да правим жертви, ще ги направим”, убеден е Де Лаурентис.

От думите му става ясно, че Наполи ще приеме оферти за свои футболисти. Медиите твърдят, че в клуба са получени две предложение от по 95 млн. евро за Калиду Кулибали - от Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хубенов

    3 1 Отговор
    Голям талант има Хамес, обаче нещо не успя да се стимилира да се развие на макс и остана 1 много добър футболист, но посредствен.