Last news in Fakti

21 Май, 2012 13:10 6 510 7

Торес: Не съм щастлив. Обмислям дали да оставам в Челси

  • торес-
  • челси-
  • щастлив-
  • разочароваха ме
Торес: Не съм щастлив. Обмислям дали да оставам в Челси - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Испанският национал Фернандо Торес постави под въпрос бъдещето си в Челси, заявявайки, че не е бил третиран правилно в лондонския клуб.

Струващият 50 милиона паунда нападател публично изказа разочарованието си, че не е бил в титулярния състав за финала на Шампионската лига. Испанецът заяви, че обмисля бъдещето си и иска да знае какви са плановете на шефовете на Челси, преди да се обвърже за дълго с отбора.

"Не съм щастлив. Преди мача мислех, че това ще е един от най-добрите ми моменти и се появих с голямо желание и амбиция. Но после трябваше да остана резерва. Бях много разочарован, когато видях стартовия състав, може би не съм бил по-разочарован в целия си живот. В края успях да поиграя малко и да помогна на тима. Сега си мисля, че си струва, но истината е, че преминах през някои много лоши моменти", сподели Торес.

"Искам да благодаря на семейството ми, на собственика на клуба, който винаги ме е подкрепял и най-много на феновете. Ако не бяха те, на много пъти през този сезон щях да се предам. Исках да бия дузпа, но не ми дадоха. Този сезон почувствах неща, които досега не бях чувствал. Смятам, че се отнесоха с мен по начин, който не очаквах. Имахме много разговори и сега сезонът е свършил. Ще говорим отново, за да видим какво ще стане в бъдещето, защото това не е ролята, заради която дойдох", коментира Торес.

"Преминах през най-лошите си моменти в кариерата по време на този сезон и не искам да ги изживея отново. Имаше много възходи и падения, понякога се чувствах изгубен, не знаех какво да правя и къде да бъда. Перфектно за мен ще бъде, ако някой ми каже какво ще се случи. Каква роля ще имам, какво се очаква от мен и самият аз да преценя струва ли си", каза още недоволният Ел Ниньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОшО

    0 1 Отговор
    Цял сезон беше титуляр и кфо направи - НИЩО! Сега даже и нагъл - мрънка. Заслужава съдбата на Барби - да бърше пейките през следващите сезони
  • 2 scuby

    0 0 Отговор
    Какво да каже наш Бербатов след като не беше дори в групата за финала миналата година :(
  • 3 диан

    0 0 Отговор
    50 милиона:)
    наи горканчо на света
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Само Ботев

    0 2 Отговор
    Да открива и той фирма за пейки....като куклата Берба !
  • 6 худо

    0 0 Отговор
    Vtori kato nashiat Metko nema,toi e unikalen daje e gimnastik....
  • 7 brata

    0 0 Отговор
    bravo