Last news in Fakti

1 Август, 2019 16:58 1 117 5

Венци Стефанов: В шампионата има феърплей

  • стефанов-
  • шампионат-
  • феърплей-
  • борисов-
  • среща-
  • славия-
  • иванов

"Едно време някои нарушаваха обещанията си още на вратата", припомни босът на Славия

Венци Стефанов: В шампионата има феърплей - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира актуални теми от българския футбол. Вчера "белите" привлякоха национала Галин Иванов. Тази вечер пък четирите български клуба в Лига Европа излизат за своите реванши от втория квалификационен кръг на турнира. Същевременно изминаха три кръга от началото на сезона в efbet Лига и близо месец от срещата при министър-председателя и главния прокурор, на която Георги Домусчиев, Васил Божков и Гриша Ганчев дадоха дума за честен футбол.

"Галин Иванов е добре дошъл в Славия, с него се разбираме с половин изречение и много бързо уточнихме завръщането му при нас. Галин много добре познава отбора, а и знае, че в Славия ще получи възможност за изява, която може да му донесе трансфер. Нашият клуб никога не е спирал никого за трансфер и винаги сме уважавали желанието на футболистите. Освен това Галин е умно момче и не е като някои, които избират 1000-2000 лева в повече, но впоследствие си провалят кариерите. Целта пред Славия ли? Като начало сме си поставили за цел класиране в топ 6 на първенството", заяви босът на "белите" пред Sportal.bg.

"Иска ми се всички български отбори да продължат в Лига Европа. Смятам, че Локомотив (Пловдив) е с най-големи шансове да го направи, а също така Лудогорец. При Левски положението е най-трудно. Като че ли не им върви на нашите отбори в европейските клубни турнири. Така ми изглежда на фона на представянето на тези от другите държави. Пак казвам - дано довечера и четирите клуба преминат напред", продължи Стефанов.

"До момента в шампионата има феърплей. Смятам, че премиерът Борисов викна собствениците на тези клубове, в присъствието на главния прокурор и вътрешния министър, за да му гарантират, че привържениците няма да бъдат използвани за вандалщини. И това също се спазва до този момент - не е имало хулигански изстъпления, което е важно за публиката. Няма вандали, няма наркомани. Едно време се събирахме само футболните хора, обещавахме си феърплей, честност, но някои още на вратата нарушаваха думата и започваха по своя начин", каза още шефът на Славия.

"За близо 30 години държавата не заби нито един пирон на някой стадион. Изключение е само премиерът Борисов. Всички други преди него нехаеха за спорта и футбола. Лучано смени едни седалки на Националния стадион "Васил Левски", удари една боя и сложи някаква дограма, но вижте какъв стадион направиха румънците. При нас - нищо не се направи дълго време. Сега Борисов се е заел, помага се на клубовете - за терени, осветление, школите. Това е пътят и заслужава адмирации. Дано се направят два нови стадиона, защото българският футбол има нужда от това. Борисов работи правилно и помага на българския спорт", добави Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    6 1 Отговор
    А дано,ама надали ще има феърплей !
    Перуката от сега е казал шампиону !
  • 2 Ала бала

    0 3 Отговор
    А друго какво има!
  • 3 Кой68

    1 3 Отговор
    Гарфилд пак с неговите брътвежи.....
  • 4 Да бе да

    2 4 Отговор
    Лакей на борисов. Само борисов му е в устата
  • 5 боцмана

    2 3 Отговор
    Толупчо , а къде отиват паричките от тотото? От колко години , за всички спортове. Обаче си е по друго да удариш един език на Боко , който няма да се посвени да вземе и бонбон от устата на сираче и да го даде на такива като теб. Маскари!