18 Август, 2019 12:02 1 769 1

Алексис Санчес се разбра с Интер

  • алексис санчес-
  • интер-
  • футболист-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер

Футболистът се е съгласил драстично да намали заплатата си

Алексис Санчес се разбра с Интер - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

Нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес е постигнал договорка за трансфер в Интер, твърди Sky Italy.

Чилиецът е уточнил личните си условия с “нерадзурите” и е ентусиазиран да поеме в посока “Сан Сиро”, където ще има шанс да работи с Антонио Конте, пише sportal.bg.

Футболистът се е съгласил драстично да намали заплатата, която получаваше досега на “Олд Трафорд”, само и само трансферът да стане факт. Сега неговият агент Фернандо Феличевич ще лети за Англия в близките дни, за да започне преговорите с Манчестър Юнайтед.

Алексис Санчес се разбра с Интер

Най-вероятно от Интер ще опитат да вземат Санчес под наем за един сезон с опцията за откупуването му през следващото лято. Клаузата за откупуване ще стане задължителна за “нерадзурите” след изиграването на определен брой мачове.

Това ще бъде своеобразно завръщане за 30-годишния чилиец в Серия “А”, където преди време той блесна с екипа на Удинезе. Той игра за “Зебрите” между 2007 и 2011 година, преди да премине в Барселона, а след това и в Арсенал и Манчестър Юнайтед.

Освен това Санчес ще се събере в Интер със своя добър приятел Ромелу Лукаку, който премина в състава на “нерадзурите” само преди дни.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА

    0 0 Отговор
    гола вода е тоя ,за лудогорец става