Last news in Fakti

4 Октомври, 2019 16:40 1 773 5

Глобите на футболистите в Реал Мадрид в цифри

  • рела мадрид-
  • глоби-
  • наказания-
  • тренировки

Вижте колко струва да закъснееш, да ти звънне телефонът или да пропуснеш тренировка

Испанският гранд Реал (Мадрид) определено държи на дисциплината. Местните медии публикуваха списък с наказанията по вътрешния правилник, разделени в няколко категории.

Всички играчи да длъжни да бъдат в базата поне 45 минути преди началото на тренировката, като пет минути закъснение струват 200 евро, а всеки следващи 5 се таксуват по 500 евро. Пропускане на тренировка без предупреждение или по неуважителни причини пък струва 3000 евро.

Строги са правилата и за използване на мобилни телефони в съблекалнята или на местата за почивка и възстановяване. Нарушаването на правилото струва 250 евро, а при повторно - още 1000 евро.

Всеки "бял" футболист е длъжен да минава през кантара поне веднъж седмично, а ако не го направи, глобата е 250 евро. Ако все пак се премери и бъде констатирано наднормено тегло - санкцията е 1000 евро. Толкова струва и напускането на града без да бъде информиран треньорът или човек от клуба. Дори даден играч да е тежко контузен и да няма как да играе, той е длъжен да бъде в Мадрид.

Леко контузените пък са длъжни да бъдат в съблекалнята преди мач, да го изгледат от трибуните и да останат поне 10 минути след края му.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 360

    5 0 Отговор
    ЕДНО ВРЕМЕ ИДВАШЕ У НАС ПОЗНАТ НЕМЕЦ КОЙТО КАЗВАШЕ - " Германците не са по-работливи от българите, просто там има железни норми и правила"

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "360":

    Всички норми, правила и закони са железни. И в България си имаме. Въпроса е доколко се прилагат. Българина все там се обърква.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Рошко

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    България и закони 😂😂😂😂😂😂😂,
  • 4 360

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Еми така е, ако у нас беше гирманската полиция за 1 месец щеше да вземе книжките на 50% от населението
  • 5 зидан

    4 0 Отговор
    Еми заплатата на Еден Азар е 400 хиляди евро на седмица бълха го охапала с тия глоби ,Гарет Бейл е с 17 милиона евро на година чисто след данъци дали ще му пука,че е глобен 200-300-или 3000евро.