11 Октомври, 2019 15:57 920 1

Тибо Куртоа: Нямам паник атаки!

  • паник атака-
  • реал мадрид-
  • неуважение-
  • куртоа

"Това е липса на уважение към играча и хората, които наистина страдат", заяви вратарят на Реал Мадрид

Тибо Куртоа: Нямам паник атаки! - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа категорично отрече слуховете, че е бил заменен на почивката в мача с Брюж (2:2) от Шампионската лига заради паник атака. Според него подобни информации са липса на уважение към хората, които страдат от този проблем.

“Знам какво е да си елитен играч. Много съм щастлив и нямам паник атаки. Нужна е отговорност от страна на медиите, за да не публикуват лъжи и глупости за подобни неща, защото все пак има хора, които страдат от такива проблеми. Мисля, че това е липса на уважение към играча и хората, които наистина страдат. Щастлив съм и тренирам здраво, като искам да донеса наслада на феновете на Реал Мадрид. Хората на “Сантиаго Бернабеу” са винаги критични зрители. Ние, играчите, знаем това и ще направим всичко възможно, за да предизвикаме техните аплодисменти”, заяви Куртоа след победата на Белгия с 9:0 над Сан Марино.

След двубоя с Брюж от Реал Мадрид оповестиха, че стражът е напуснал терена заради остър гастроентерит, заради който не игра срещу Гранада (4:2). “Сега се чувствам добре. Беше силен вирус, въобще не беше приятно. Сега се възстанових и в понеделник и вторник проведох почти целите тренировки с отбора, а в сряда издържах цялото занимание. Отново се чувствам силен, като също така съм отслабнал с няколко килограма”, допълни Куртоа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    1 0 Отговор
    Тихо уе, НЕКАДЪРНИК!