Last news in Fakti

19 Октомври, 2019 16:29 2 793 1

Пътя на Григор Димитров във Виена начертан

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • виена-
  • турнир
Пътя на Григор Димитров във Виена начертан - 1
Снимка: БГНЕС

В австрийската столица беше изтеглен жребият за турнира от веригата АТР 500

Най-добрият български тенисист Григор Димитров научи пътя си в турнира от веригата АТР 500 във Виена през следващата седмица. Това стана ясно, след като в австрийската столица беше изтеглен жребият за надпреварата.

В първия кръг Григор Димитров ще се изправи срещу съперник, който ще бъде определен през квалификациите. При успех българинът ще се изправи срещу победителя от мача между Матео Беретини и Кайл Едмънд.

Гришо е в горната част на схемата, в която е и топпоставеният Доминик Тийм. Представителят на домакините в първия си ма ще играе срещу Жо-Вилфред Цонка.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БатП

    0 0 Отговор
    Не знаех, че съседката Цонка е влезнала в тениса.