Last news in Fakti

2 Ноември, 2019 14:24 2 014 0

Гледай на живо Гришо срещу Джокович

  • григор димитров-
  • новак джокович-
  • тенис

Световният №1 води с 8:1 победи в преките си дуели с първата ракета на България, а освен това е големият фаворит и на букмейкърите

Гледай на живо Гришо срещу Джокович - 1
Снимка: Facebook

Григор Димитров и Новак Джокович ще се изправят един срещу друг в полуфинален сблъсък от "Мастърс" турнира в Париж. Срещата е предвидено да започне в 15,00 часа българско време.

Световният №1 води с 8:1 победи в преките си дуели с първата ракета на България, а освен това е големият фаворит и на букмейкърите.

Гледайте мача на Гришо и Джокович тук:

Последният успех на Гришо срещу Ноле е от преди 6 години и половина, когато във втори кръг на Мастърса в Мадрид първата ни ракета сломи тогавашния водач в световната ранглиста след 3 часа и 6 минути гладиаторска битка за крайното 7:6(6), 6:7(8), 6:3.

Както и да приключи 1/2-финалът, Григор си е гарантирал завръщане в топ 20 на световната ранглиста, която ще бъде обновена в понеделник.

Гледайте мача на Гришо и Джокович тук:


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА