6 Ноември, 2019 09:44 1 062 0

Левски залива треньори с оферти

  • левски-
  • дюш-
  • школа-
  • треньори

Шефът на ДЮШ Йончо Арсов стяга сериозни удари по останалите отбори от София

Левски залива треньори с оферти - 1
Снимка: БГНЕС

Левски усилено залива треньори с оферти, а целта е специалистите да започнат работа при „сините“, съобщава „Меридиан Мач“. Това се прави с цел подобряване на резултатите на отборите от школата.

Шефът на ДЮШ Йончо Арсов стяга сериозни удари по останалите отбори от София. Няколко от специалистите в останалите футболни академии от столицата са му направили впечатление с изявите на водените от тях формации.

Запознати твърдят, че Арсов е направил доста добре подплатени финансови предложения. Неговата цел е да подмени на „Герена“ треньорите, чиито отбори не се представят добре, а самите специалисти не се справят с новите изисквания на работа, въведени след идването на новия шеф на ДЮШ.

Както е известно, няколко треньори изразиха желание да напуснат. Те обаче размислиха и продължават работата си на „Герена“.

Счита се, че промени ще има най-вероятно на треньорите на малките набори, където има отлив на играчи към други клубове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА