Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 09:10 1 548 5

Пламен Илиев: Мачът приключи в 10-ата минута

  • лудогорец-
  • пламен илиев-
  • еспаньол-
  • лига европа

Орлите загубиха срещата в Испания с 0:6

Пламен Илиев: Мачът приключи в 10-ата минута - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев каза какво е било в главите на футболистите след червените картони на Форстър и Горалски срещу Еспаньол още през първото полувреме. Орлите загубиха срещата в Испания с 0:6, но въпреки това запазиха второто място в групата.

“Обяснение трудно мога да дам сега. Реално мачът приключи в 10-ата минута, когато получихме първия червен картон. Ще трябва да преодолеем този психологически срив. Шансовете ни са големи за излизане от групата. Факт е, че грубите грешки ни костваха загубите от Еспаньол.

След двата червени картона в главите ни беше да се защитаваме отзад, да си помагаме и да допуснем колкото се може по-малко голове. Еспаньол игра до края”, заяви Илиев, който е доволен, че след следващия шампионатен мач на орлите, който е срещу Витоша (Бистрица), ще има пауза за националните отбори.

“Почивката идва точно навреме, ще ни се отрази добре”, завърши стражът на разградчани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАЛКО ВИ Е

    7 8 Отговор
    БОЙ ПО ДОМУСИТЕ..И НОВА ТВ СПРЯХА ДА ИМ ПРЕСЕДНЕ ДАНО..
  • 2 Пепино

    6 4 Отговор
    Нали Петричев много ланкаше преди мача ,но само със съдии не става- в Европа няма Перуки ,Баници , Сватби и тем подобни близачи мерзавци и мекерета на Кирчо Гела ха да ви са ЧЕСТИТИ ШЕСТЕ ГОЛА ,А В МОСКВА ДВОЙНО ПОВЕЧЕ!!!!!!!!
  • 3 ЦарВул

    3 1 Отговор
    Маманчо!Като отидете в Москва се ПОКЛОНЕТЕ на ЦСКА,че играха
    ФЕЙРПЛЕЙ,а не ПОЛЕГНАЛА Е ТОДОРА !!Сега след този резил пак сте надигнали глава:АМА НИЕ СМЕ ВТОРИ!!ПЪРВИ ПО РЕЗИЛ В ЦЯЛА ЕВРОПА И ВТОРИ ПО КЛАСИРАНЕ-НЕ А ПО НАСИРАНЕ И ТО ПРАВИ!!!!
  • 4 Охх домус ага

    5 2 Отговор
    Къде видя мач, ве олиигофрен?
  • 5 теодор

    3 7 Отговор
    Слабак си пламене, направиха те на решето тея испанци...