Last news in Fakti

28 Юни, 2012 10:37 682 0

Джокович с нов успех на "Уимбълдън"

  • джокович-
  • уимбълдън-
  • харисън-
  • щепанек-
  • бекер
Джокович с нов успех на "Уимбълдън" - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Световният номер едно Новак Джокович се класира лесно за третия кръг на "Уимбълдън", побеждавайки с рутинното 6-4, 6-4, 6-4 американеца Райън Харисън в късен мач от програмата на централния корт, предаде БГНЕС.

Първият поставен не игра по най-добрия начин, но все пак бе прекалено силен за световния номер 48, пробивайки го в деветия гейм на третия сет, за да стигне после и до победата. Единственият момент с проблеми за Джокович бе когато изоставаше с 0-40 и 2-3 във втория сет, но все пак той успя да спаси точките за пробив и да си върне контрол над мача. Сърбинът не успя да се възползва от първия си мачбол, но след това прекрати срещата с ас, за да си уреди мач в третия кръг с 28-ия поставен Радек Щепанек или германеца Бенямин Бекер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА