Last news in Fakti

29 Ноември, 2019 09:13 1 960 0

Почетино с първо изявление след уволнението си

  • маурисио почетино-
  • тотнъм
Почетино с първо изявление след уволнението си - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино говори за първи път след уволнението си през миналата седмица. Аржентинецът прекара пет години и половина в тима на „шпорите”, но бе отстранен от поста си преди няколко дни, за да бъде наследен от Жозе Моуриньо.

През миналия сезон Почетино изведе Тотнъм до финал в Шампионската лига, който загуби от Ливърпул в Мадрид. През настоящата кампания обаче, резултатите във всички турнири не бяха задоволителни, а това даде повод на собствениците на клуба да уволнят Почетино.

„Дадох на Тотнъм най-доброто то себе си, за да изпълня целите, които ми бяха поставени на първата ни срещата. Имаше както трудни предизвикателства, така и вълнуващи успехи. Бих искал да благодаря на собственика Джо Люис и президента Даниел Леви за предоставената ми възможност да бъда част от историята на Тотнъм. Благодаря също на всеки един, когото срещнах в Тотнъм, служители и играчи през тези пет години и половина. Накрая искам специално да спомена феновете, които с подкрепата си правят този клуб толкова велик. Най-добри пожелания за в бъдеще. Сигурен съм, че пътищата ни ще се пресекат отново”, написа Почетино в специално обръщение.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА