Last news in Fakti

18 Декември, 2019 16:27 775 0

Страхил Попов попадна в идеалния отбор в Турция

  • попов-
  • идеален отбор-
  • кръг-
  • касъмпаша-
  • ризеспор

Защитникът на Касъмпаша изигра много силен мач срещу Ризеспор

Страхил Попов попадна в идеалния отбор в Турция - 1
Снимка: БГНЕС

Българският защитник Страхил Попов влезе в идеалния отбор на 15-ия кръг на турската Суперлига, след като направи много силен мач при победата на Касъмпаша с 3:0 над Ризеспор. Оценката на Страхил беше 8,5 по десетобалната система и заслужено беше избран за десен бек в 11-те на кръга на телевизия BeINSports Турция.

Това е първа подобна номинация за благоевградчанина през настоящия сезон, след като миналата година беше рекордьор с пет. Но това се дължи както на контузията, която го извади от терена за близо месец, така и заради слабата форма на целия отбор. С победата с 3:0 над Ризеспор те събраха 15 точки и прекъснаха серията от четири поредни загуби, за да се задържат над зоната на изпадащите.

Общо двама футболисти от Касъмпаша са в идеалния отбор на BeINSports, който е построен по системата 4-2-4. Любопитното е, че вратар е Адам Стаховяк - бившият страж на Ботев (Пловдив) от периода 2013-2015 година, който в момента пази на Денизлиспор и помогна за успеха с 21 като гост над фаворита Трабзонспор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА