Last news in Fakti

20 Декември, 2019 19:56 2 422 7

Марадона: Загубих девствеността си на 13

  • марадона-
  • девственост-
  • секс-
  • меси-
  • аржентина-
  • интервю-
  • признание

"По време на секса тя четеше вестник, а аз бях отгоре", признава легендата

Марадона: Загубих девствеността си на 13 - 1
Снимка: БГНЕС

Световната футболна легенда Диего Марадона разказа за първия си опит в секса. 59-годишният световен шампион за 1986 г. обясни как е загубил девствеността си пред аржентинския сайт „TyC Sports“.

„Загубих девствеността си на 13-годишна възраст. Момичето беше по-голямо. По време на секса тя четеше вестник, а аз бях отгоре. Всичко стана в едно мазе. Любимата ми поза е "кучешката“, разказва Марадона.

Футболната легенда е известен с похожденията си по жени. От първата си съпруга Клаудия има две дъщери – Далма и Джанина. Има две признати деца от извънбрачни връзки – 33-годишният Диего (от връзка с италианката Кристиана от Неапол) и 23-годишната Джана (от краткотраен флирт в барманката Валерия от Буенос Айрес). Дон Диего призна сина си през 2004 г., но стори същото с Джана едва преди пет години. 18-годишният Сантяго Лара твърди, че е незаконен син на легендата.

„Един път, когато се бях напил, не се прибрах три дни. Върнах се и казах, че съм бил отвлечен от извънземни, но не мога да разкажа подробности“, признава аржентинецът на въпрос дали вярва в НЛО.

В интервюто Дон Диего разкрива, че Лионел Меси е плакал под душа в съблекалнята, когато Аржентина губи от Германия с 0:4 на световното първенство през 2010. Той допълва, че би поканил звездата на Барса на парти на яхта и ще взе също така Карлос Тевес и Габриел Хайнце.

На интересен въпрос за чувството след известния като „Божията ръка“ гол, Марадона отговаря: „Чувствах се като всеки аржентинец, който е наказал англичаните, които убиваха нашите момчета във войната за Фолкландските острови“.

Както е известно, в момента Диего Марадона е начело на аржентинския Химнасия (Ла Плата), който се бори да не изпадне от аржентинския футболен елит. В момента тимът е на 21-о място от 24 отбора в първенството и има аванс от пет точки пред последния Годой Крус и две повече от предпоследния Алдосиви.

Като треньор Диего Марадона е работил още за аржентинските Текстил Мадию и Расинг (Авелянеда), за Ал Васъл и Фуджайра от ОАЕ и мексиканския Дорадос де Синалоа. В периода 2008-10 беше начело на националния отбор на Аржентина. Като футболист е носил екипите на Архентинос Хуниорс, Бока Хуниорс, Барселона, Наполи и Нюелс Олд Бойс.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роналдо

    8 4 Отговор
    А аз на 7 изнасилиха ме под най дългия мост в лисабон
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 И съсетката на 13 г..

    5 1 Отговор
    Тя ми каза така, нещо такова като,Марадона...! (Девственност се губи при всяка поза,, топчо, но не и при,, фелацио,,...!
  • 4 Съсетките са нервни..!

    4 2 Отговор
    Че отново съм ,, мароон 1,,.....!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 тигре, тигре

    2 0 Отговор
    В Булгаристан циганетата губят девствеността си още на 11 г.
  • 7 Гост

    1 0 Отговор
    Шмаркан жалък