Last news in Fakti

22 Декември, 2019 11:50 948 0

Сърдечни проблеми за холандски национал от Аякс

  • дейли блинд-
  • аякс-
  • сърдечен проблем

Дейли Блинд засега ще остане във футбола

Сърдечни проблеми за холандски национал от Аякс - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Аякс Дейли Блинд страда от остър миокардит (възпаление на сърдечен мускул) и му е имплантиран дефибрилатор, съобщиха от клуба. Холандският национал е претърпял операция, след като преминал обстойни медицински прегледи, които се наложили след оплакване на играча от главозамайване по време на мача от Шампионска лига срещу Валенсия.

На този етап няма яснота кога Дейли Блинд ще се завърне в игра. От клуба уточниха само, че бранителят ще пропусне тренировъчния лагер на Аякс през януари и ще продължи възстановяването си в Амстердам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА