Last news in Fakti

29 Декември, 2019 09:28 1 068 0

Левски вади един милион за нови попълнения

  • левски-
  • колев-
  • попълнения-
  • селекция-
  • конкуренция-
  • лудогорец-
  • титла-
  • трансфери

"Сините" искат да се подсилят, за да могат да са конкурент на Лудогорец за титлата

Левски вади един милион за нови попълнения - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски планира да изразходва сериозна сума за подсилване на тима през зимата, за да може през лятото отборът най-накрая да сложи край на дългото чакане за трофей от 2009 г. насам, пише „Тема Спорт“.

“Сините” изпращат 2019 г. на второто място в Еfbet лигата, като изостават на 5 точки от лидера Лудогорец. Те приемат този „орлите“ на четвъртфиналите за купата на България на “Герена”. Шефовете на клуба са заделили 1 милион евро за попълнения.

Част от тази сума вече бе изразходвана за привличането на Деян Лозев от Арда. 26-годишният играч ще е алтернатива на Живко Миланов и Станислав Иванов по десния фланг. Освен Лозев, на “Георги Аспарухов” акостира и Симеон Славчев, но той пристигна без трансферна сума, след като скъса договора си с азербайджанския Карабах.

В момента Левски води преговори за закупуването на холандския плеймейкър Стайн Спирингс, който е собственост на Валвайк. За него от “Герена” са склонни да дадат около половин милион евро. Ако си осигури подписа му, спортно-техническият щаб ще разполага с пари за още един футболист.

В полезрението на “сините” е централният защитник на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров. Той бе искан още през лятото, но тогава до трансфер не се стигна.

От “Герена” проявяваха интерес и към исландеца Гудмундур Тораринсон, но за момента той не е приоритет, след като клубът вече се подсили на неговата позиция със Симеон Славчев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА