Last news in Fakti

29 Декември, 2019 12:55 890 0

Великобритания без Анди Мъри срещу България

  • мъри-
  • тенис-
  • българия-
  • великобритания-
  • atp cup

Първият ни мач е именно срещу британците

Великобритания без Анди Мъри срещу България - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Великобритания Анди Мъри обяви, че няма да вземе участие в първите два турнира за сезона през 2020 година. Той ще пропусне АТР Cup и Australian Open.

Това е добра новина за България, тъй като нашият отбор е в една група с Великобритания на ATP Cup. Турнирът ще се проведе от 3 до 12 януари в Австралия и първият мач на нашия тим е именно срещу британците. В нашата група “С” са още Молдова и Белгия. Напред ще продължат победителите в групите и най-добрите два втори отбора.

“Работих много, за да съм готов да играя отново на най-високо ниво, затова съм разочарован, че няма да мога да играя в Австралия през януари. След тазгодишния Australian Open не бях сигурен дали ще мога отново да играя тенис. Затова сега бях развълнуван отново да се завърна тук. Затова разочарованието е още по-голямо, че това няма да се случи. За съжаление получих контузия наскоро и като предпазна мярка ще трябва да се възстановя напълно, преди да се завърна отново на корта”, обяви Мъри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА