Last news in Fakti

30 Декември, 2019 05:14 1 405 0

Шеф в Манчестър Сити: Гуардиола остава!

  • гуардиола-
  • оставане-
  • манчестър сити-
  • договор-
  • срок-
  • сориано

Феран Сориано смята, че испанецът ще изпълни договора си, който е до лятото на 2021-ва година

Шеф в Манчестър Сити: Гуардиола остава! - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Манчестър Сити Феран Сориано е убеден, че мениджърът Хосеп Гуардиола ще изпълни до край настоящия си договор до лятото на 2021 година въпреки неубедителното представяне във Висшата лига този сезон. Английският шампион загуби драматично с 2:3 при визитата си на Уулвърхемптън и изостава на 14 точки от лидера Ливърпул, който е и с мач по-малко.

"Пеп каза многократно, че има договор, който обхваща този, както и следващия сезон. Няма никакви дискусии по тази тема. Пеп ще остане и ще си тръгне в правилния момент в бъдещето. Клубът е достатъчно силен, за да преживее всякакви промени. Това обаче не е на дневен ред, защото Гуардиола няма да си тръгва", категоричен е шефът на „гражданите“.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА