31 Декември, 2019 01:00 1 649 1

Мориентес: Залагам за титла на Реал Мадрид

  • мориентес-
  • реал мадрид-
  • титла-
  • залог-
  • предсказание

"Сърцето ми го подсказва", заяви бившият нападател на мадридчани

Мориентес: Залагам за титла на Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Реал Мадрид Фернандо Мориентес смята, че “белия балет” има сили да спечели титлата в Испания. В момента Реал върви втори във временното класиране с 37 точки, като изостава на две от лидера Барселона.

“Сърцето ми казва, че Реал ще стане шампион, но много зависи от лидера на Барселона Лионел Меси. Когато Кристиано Роналдо беше на “Бернабеу”, нещата изглеждаха по-просто. Барселона и Реал са много близо един и до друг и играят футбол на много високо ниво. Сезонът започва истински през февруари. Тогава ще се види колко добри са отборите в крайна сметка. Титлата ще вземе този, който е по-добре подготвен”, казва Мориентес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фейсбук

    2 1 Отговор
    Дали ще са едните или другите, за мен поне няма значение, хората играят истински футбол. а не балет...!