31 Декември, 2019 12:27 1 131 0

Ботев Пловдив предлага нов договор на Балтанов

  • балтанов-
  • договор-
  • предложение-
  • задържане-
  • ботев пловдив
Ботев Пловдив предлага нов договор на Балтанов - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Ботев (Пловдив) е готово с предложение за нов договор на капитана Лъчезар Балтанов. Халфът ще бъде привикан на разговор от спортния директор Асен Караславов още в първите дни след старта на подготовката, който е насрочен за 6 януари. Тогава на рождения ден на клубния патрон много от играчите ще посетят заедно с феновете и тържествата в Калофер.

Настоящият контракт на Балтанов изтича в края на сезона, когато той ще навърши 32 години. Желанието на "жълто-черните" е да го задържат и след това, но се очаква и играчът да търси повече сигурност в края на кариерата си и да настоява за поне двугодишен договор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА