Last news in Fakti

31 Декември, 2019 15:56 2 707 0

Емери: Само един футболист не ме изпрати от Арсенал

  • арсенал-
  • емери-
  • раздяла-
  • довиждане-
  • торейра-
  • масажи

"Всички дойдоха лично да кажат "довиждане", само Лукас Торейра отсъстваше, защото беше на масажи", заяви бившият мениджър на "артилеристите"

Емери: Само един футболист не ме изпрати от Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър на Арсенал Унай Емери разкри подробности около раздялата си с клуба. Испанецът беше уволнен през декември след серия от незадоволителни резултати. По думите му, само един от играчите не е дошъл да се сбогува с него лично.

"Не исках да държа голяма реч в съблекалнята. Прецених, че ще е най-добре да си кажа "довиждане" с всеки от футболистите на четири очи. Дойдоха всички, освен един - Лукас Торейра. Той ми прати съобщение, че по същото време му правят масаж", призна Емери пред Daily Express и добави, че дори и напусналите през лятото Лоран Косиелни и Дани Уелбек са му пожелали успех.

Емери хвърли светлина и върху напускането на Аарън Рамзи, който си тръгна от Арсенал като свободен агент, за да подпише с Ювентус. Треньорът обясни, че това е било решение на клуба, а не негово.

"Мисля, че първият ми сезон в Арсенал беше успешен, но голямото разочарование дойде със загубения финал в Лига Европа", каза още Унай Емери.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА