Last news in Fakti

9 Януари, 2020 05:13 1 456 0

Бивши играчи на Юнайтед към Солскяер: Купувай!

  • солскяер-
  • о'шей-
  • флетчър-
  • призив-
  • купуване-
  • футболисти-
  • манчестър юнайтед

"Време е за нови играчи, отборът изглежда млад и наивен", заяви Дарън Флетчър

Бивши играчи на Юнайтед към Солскяер: Купувай! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившите футболисти на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър и Джон О’Шей, които имат по 5 титли от Премиър лийг, призоваха клуба и в частност мениджъра Оле Гунар Солскяер да се активизират на трансферния пазар. Във вторник вечер тимът не приличаше на отбор със сериозни претенции и беше отнесен от Манчестър Сити в среща от турнира за Купата на Лигата. Това отново постави на дневен ред въпроса за евентуалното подсилване на състава.

“Смятам, че Юнайтед трябва да купува още сега през януари, заяви Флетчър пред Sky Sports. - Срещу Сити видях един отслабен отбор, който изглеждаше млад и наивен. Време е за нови играчи. Все пак съм убеден, че клубът няма да привлече някого заради самия трансфер, а ще търси такъв футболист, който да се опита да помогне на тези младоци.”

О’Шей защити Солскяер за избора на състав срещу “гражданите”, тъй като мениджърът имаше проблеми с контузени играчи. Според него обаче сега е моментът за действие на пазара. “Това е шансът на Оле да се обърне към ръководството с думите “Трябват ми футболисти”. За момента само Ливърпул може да бъде спокоен с играчите, които разполага. Юнайтед ще се съревновава за футболисти с Челси, Арсенал и Манчестър Сити, а и се знае, че през януари сделките стават по-трудно”, заяви ирландецът пред The Debate.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА