Last news in Fakti

10 Януари, 2020 20:24 2 051 0

Гуардиола ще гони поне петима от Манчестър Сити

  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • раздяла-
  • силва-
  • отаменди-
  • чистка

Испанецът ще се раздели с част от футболистите си

Гуардиола ще гони поне петима от Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола смята да направи някои промени в отбора през лятото. Очаква се той да разкара поне петима футболисти от настоящия състав и на тяхно място да бъдат привлечени нови попълнения, които да освежат отбора, твърди английския “Телеграф”.

Първият, който е попаднал на мушката на наставника, е защитникът Николас Отаменди. Аржентинецът е изключително неубедителен през този сезон и в клуба вече му търсят заместник, като са набелязали Пау Торес от Виляреал.

Очаква се и някой измежду Бенжамен Менди, Олександър Зинченко или Анхелиньо също да си тръгне. Най-вероятно това ще бъде испанецът, който е записал едва 3 мача през сезона до момента.

34-годишният Давид Силва също се очаква да се сбогува с “Гражданите”. В момента той играе 10-ия си сезон за клуба, но се очаква той да е последен. Льорой Сане пък почти сигурно ще бъде продаден през лятото, след като се възстанови от контузията, която получи.

Гуардиола обмисля и промяна в нападение, като бъдещето на Габриел Жезус остава неясно.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА